Ambea utser ny CFO

Benno Eliasson har utsetts till ny CFO på Ambea. Han kommer senast från en roll som CFO hos HL Display och dessförinnan Randstad Nordic. Benno Eliasson kommer att ingå i koncernledningen.

– Jag vill välkomna Benno Eliasson till Ambea. Benno har en gedigen och bred erfarenhet av ekonomi- och finansfrågor från en rad olika branscher och företag. Han har dessutom arbetat inom en noterad miljö vilket vi ser som en styrka, säger Fredrik Gren, vd Ambea.

Om Benno Eliasson
Benno Eliasson, 54 år, har haft ledande roller inom ekonomi och finans sedan mitten av nittiotalet. Han har varit CFO hos HL Display, Randstad Nordic och Proffice, dessförinnan har han haft olika uppdrag hos ATG, Ikano Bank och ICA-gruppen.

För mer information:

Ambeas presstjänst
Telefon: +46 10 33 00 501
E-post: press@ambea.se

Ambea är Sveriges, Norges och Danmarks marknadsledande privata omsorgsföretag med omkring 900 enheter och omkring 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Bolaget grundades 1996, har huvudkontor i Solna och är noterat på NASDAQ i Stockholm.  www.ambea.se

Bilagor