Arbeta hos oss

Ambea vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter att ha branschens bästa medarbetare. Vi erbjuder goda villkor och bra karriärvägar.

Vi arbetar med den enskilda människan i fokus och har en vision om att göra världen lite bättre, en människa i taget. Vårt uppdrag är att med engagemang och expertis göra skillnad för varje individ vi möter. De värderingar som genomsyrar vår verksamhet är enkelhet, respekt, kunskap och ansvar. Vår vision och våra värderingar är vår ledstjärna såväl i mötet med de omsorgstagare som finns i våra verksamheter som när det gäller hur vi som medarbetare bemöter varandra.

För att våra medarbetare ska utvecklas och trivas hos oss erbjuder vi bland annat individuell kompetensutveckling genom vår utbildningsverksamhet Lära. Ambea erbjuder stora möjligheter att vidareutvecklas och att gå vidare i karriären. Våra verksamhetsområden Nytida och Vardaga finns i hela Sverige. Vi har också en stor bemanningsverksamhet och spännande tjänster på Ambeas kontor, samt verksamhet i Norge. Våra medarbetare kan därför, om de vill, byta arbetsplats men ändå stanna kvar inom Ambea.

På följande sidor möter du några av våra medarbetare och kan läsa mer om hur det är att arbeta hos oss samt se vilka tjänster som är lediga på Ambea och inom våra verksamhetsområden Nytida och Vardaga.

Kompetens, lärande och ledarskap

Vi vill att våra medarbetare får möjlighet att kompetensutvecklas och vidareutbilda sig.

Hälsa och arbetsmiljö

Respekten för våra medarbetares hälsa och trygghet är högsta prioritet inom Ambea.

Möt våra medarbetare

På följande sidor möter du några av våra 14 000 medarbetare.

Lediga jobb

Här hittar du lediga jobb inom Ambea, Nytida och Vardaga.